1234 - jag är en parrrtymyra.

Först undrar jag varför komentaerna inte syns? Sen, titta vad ännu fulare och flashigare den blev nu. Man kan ju leka hur som som helst! Parrrty!

pretty in pink.

Jag erkänner. Det var jag. Jag ändrade bloggen. Jag tar på mig skullden. Peronligen tycker jag att rosa är finare än den designen vi hade innan.

Don't you feel all run in ?

Kul att alla hatar bloggen och vägrar skriva i den. Kul att den är otroligt ful.

"tooooomas!"

Fyra av fem ptp's är är i stigs lägenhet. två är fulla, två är nyktra. Två plus en övrig flicka dansarsom tomas di leva som denyss har sett, en är mer exalterad en an annan över det. Den femte är i gävla, mn kommer hem snart. Vi har både kameler och en elefant är här och våran frihet blev inte så långvarig som vi trodde. Men ändå. Det hindrar inte kamelerna.

Jag är inte en av de som är fulla, det är bara de blondaste som är det.

Stånd och runkbås

Vi badade i Saltholmen i går och det var trevligt och sol och varmt i vattnet ovh allt var bra. MEN sen ligger det en man brevid oss och kollar i en porrtidning! Sen går han till busken brevid oss och runkar!! Hallå? så gör man inte bland folk. Och som att inte det var nog. Sen kommer en till man och lägger sig naken brevid oss och han hade också stånd! Han bara stog där och visa upp allting. han kollade efter den andra mannen men han var borta och runkade igen. 


gaaaalen kisswemiss (ingen groda den här gången)

gaaaalen kisswemiss
haj haj! vi är hos lisa, hon har tusen katter och vi har hittat fula människor i skolkataloger.  En var en miniatyrmänniska som bara behövde ett kryddmått för att bli full. En flaska sprit räcker hela livet för den. Den är in te så intresserad av egypten som man kunde tro, dock.

KISFMIG & PTPP

En annan deltidspunkare kan meddela att designen är provisorisk och ska bytas så fort jag orkar med de jävvla koderna. Färgerna ska dock vara kvar,  känn ingen sorg för mig göteborg ju!





En annan fråga, hur många PTPP finns det egentligen?

*

Part Time Punks alldeles egen Afrodite lägger fram ett förslag om att byta design på Bloggen. Den stör våra ögon.

Tack på förhand!   / PTP-Afrodite

nowhere to hide

WE COULD FLY TO KINGSTON TONIGHT
AND ACT LIKE EVERYTHINGS ALRIGHT

/S


RSS 2.0