HOHA DODENON ÄRORANON LOLOLOLLOLOLOLLOLO!

En tredje deltidspunkaren har för i år blivit myndig. Den här gången är det Louise turimage12

grattis! & lev väl


senaste nytt om ptp:

alla deltidspunkare har fullt upp och lyckas inte uppdadera bloggen så mycket, men här är lite som hänt.

Lisa och Elliot bor tillsammans i en tvåa i majorna, dock bara fram till sista juli. Det har varit en hel del fester där, bland annat 80tals fest, som efter flera månader äntligen blev av. Vi har funnit en pizzeria som ger gratis hemkörning om man lämnar pengarna genom att komma krypandes som en hund, som Lisa gärna gör.

Louise har fått ett sommarjobb som går ut på att rengöra sprutor, perfekt för henne så att hon kan bota sin sprutfobi. Punkare kan ju inte ha några rädslor. För sin lön funderar hon på att ta en sistaminuten-resa, kanske tillsammans med Micha. Om ni vill träffa louise så är det bara att gå till någon park, för där sitter hon, i solen, ensam med sitt kaffe.

Jonna väntar på sitt sommarjobb, som hon inte sökt ännu, men är säker på att någon, någon dag, kommer ringa upp henne från ingenstans och erbjuda ett jobb där man bara behöver jobba någon vecka sådär. Lönen behöver inte vara så hög, bara det räcker till det nödvändiga, som alla vet vad det är.

Micha har lämnat livet som student på fässberg för att praktisera på bengans. Hon trivs bra och nu kan hon allt om all musik, inte bara om punk. Hon har varit ute och affischerade för bland annat Joel Alme, och tillslut lärde hon sig att tejpa upp dom utan att göra sönder affischen, plus alla andra som redan satt uppe. Sen har hon också blivit väldigt PK.


Det kommer vara mycket saker att se fram emot under sommaren.
Alla utan en ska på way out west och se kära Broder Daniel
två, möjligtvis tre, ska till peace and love
blir antagligen rip it up igen för någon
och sen kommer ptp-festivalen 2008!


hästis kokar kaffe

hästis

RSS 2.0