PTP-FESTIVAL 2008?

Nu när sommaren snart är över måste deltidspunkarna ställa till med kalas. Ungefär vid den här tiden på året (fast förra året) hölls ptp-festivalen 07, så varför inte igen? Än så länge är inget datum satt, men det var tänkt att det skulle vara nu inom den närmsta veckan.
Så förbered er mentalt, det lär behövas.

CAAAATTTTZZZ RUUUUUUUUUUUULEEE!!!!!!!!
/ puss Mållgan

OUPPDATERADBLOGG.COM

Eftersom ingen skriver någongång så tänkte jag att det kunde vara bra med en liten guide om var ni kan hitta ptp i sommar:

Om Jonna inte är på festival så är hon troligen med andra och festar eller säljer popcorn till bruce springsteen, eller är utanför augustibuller och surar med micha. Dumt att bullret tycker om att jävlas när de bestält tågbiljetter så de är där i flera dagar utan camping. Hon åker antagligen iväg till säffle någon dag efter elliot också och går på gratisfestival, ehe.

Louise är i turkiet eller var det kroatien och softar i ett par veckor framöver, annars så festar hon nog mest med en popcornmätt bruce på hans hotell, eller fixar till sig gratis öl från fula människor. Ja, när hon inte jobbar med att skriva upp exakt hur hon har tvättat bord, vill säga.

Lisa och Elliot har flyttat till förorten och väntar på att det ska tapetseras om. Eftersom Lisas syster har kommit hem från skottland och inte börjar plugga förän till hösten bor även hon i lägenheten i ett tag, och det är bra för hon är ju trevlig och så.

Lisa är arg för att hon jobbar för mycket och vill ha mer tid till att festa. Hon önskar att hon var kvar på peace & love är hon och Jonna matchade varandra med Becklinnen och midjeväska. Mycket tjusigt.

Elliot åker snart iväg till Rip it up! i Säffle och efter det iväg till stockholm och Harry Potternördar sig, och sedan vidare till Riga. Mest så önskar hon att hon var i stockholm större delen av tiden.

Micha är spårlöst försvunnen från jordens yta, och hennes största intresse är att göra flätor med sitt hår under armarna. Hon har såklart inga pengar heller, men eftersom hon och Jonna affischerar för bullret så ska hon dit med gratisbiljett. Inte för att det blir så mycket till festival längre, men ändå.

Inte konstigt att ingen skriver...


RSS 2.0