sammanfatting av gårdagen

en punkare hamnade bakom lås & bom
en punkare var på efterfest med olika slags fra
en punkare skulle springa till sjukhuset men hamnade på stars and bars

och två punkare lyckades hålla ihop hela kvällen!



ptp reunion!

hela ptp - och bara ptp- är för en gångs skull glada och fulla.det var ett bra tag sen. vi planerar kvällen och lyssnar på skansros, även om bara vissa av oss tycker att det är bra, haha. alla planer vi smider är mycket fins, moahaha. snart kommer en fin banner upp, håll utkik!

FRÖLUNDA


ptps fäste i gbg blir allt svagare och svagare. ska ni hitta en deltidspunkare så får ni bege er till Staden Frölunda, som inte alls har mycket med gteborg att göra, och leta i deras centrum; Frölunda Torg. shoppingen där rekomenderas starkt. rekomenderar även korv med bröd för fem kronor på sträckan posivitgatan - frölunda torg.

twentypunkpoints

Stort grattis till Elliot som blev den första deltidspunkaren som kastades bakom lås och bom! Snyggt jobbat!


dragonized

Senaste nytt om dragon:

Efter att ha ringt en av deltidspunkarna och bjudit henne på inflyttningsfest på norska får hon ett sms av samma person:

"Dragons legend a fantasy adventure were you become a daring knight on a quest to rescue fair princess from the captures of an evil dragon. Dragons legend"

london calling



I lördags var två av fem deltidspunkare på Saturn tillsammans med massor av spännande människor.
Mongomalle beskriver kvällen såhär:

"igår kväll var en extrem hysterisk kväll. dragon(personen) gjorde entré genom att snorta dragon(kryddan) med en 500-lapp. någonstans då förstod vi att ingenting skulle bli som vanligt igen. vi träffade iallafall en massa roliga människor; muschen, the long guy AKA 7th heaven, the rabbit guy, 7th heavens vän, indiedvärgen och en tjock....
...det hela slutade iallafall med att någon hällde dragon(kryddan) i jonnas hår och jag skulle ta bort det. helt plötsligt har jonna brottat ner mig i en vattenpöl, den råttan. sen drog vi till bk och jag & muschen skrattade åt en man med en PUNK`S NOT DEAD tröja. det visade sig vara gitarristen i asta kask. PUNK PUNK PUNK.



"jag har blått bälte i huttning!" / DRAAAGON


våldshångel i positiv bemärkelse

deltidspunkarna har börjat bli jagade av djungeltrumman,
är säker på att julia j. är inblandad.











RSS 2.0